چرا باید بخشندگی را به کودکان آموخت؟
هفتهنامۀ اطلاعات بورس - 1402/02/09
مرلین سدلر، نویسندۀ «با پولم هدیه هم میخرم»، ششمین جلد از مجموعۀ 22جلدی داستانهای سواد مالی است که توسط آکادمی هوش مالی تهیه شده و انتشارات قدیانی آن را منتشر کرده است. این نویسندۀ آمریکایی در این کتاب، بخشش به دیگران و شاد کردن مردم را به کودکان آموزش میدهد و در عین حال، آنها را با دو موضوع خرج و پسانداز آشنا میکند.
او در مصاحبۀ اختصاصی با آکادمی هوش مالی دربارۀ این کتاب میگوید: «با پولم هدیه هم میخرم کتابی ساده با مفاهیم مالی بسیار ابتدایی برای کودکان است که بیشتر بر موضوع سخاوتمندی و معنویت تأکید دارد. کودکان با خواندن این کتاب میآموزند دست و دلباز بودن و به اشتراک گذاشتن با دیگران بسیار مهم است و اگر سخاوتمند باشند، نتیجۀ بخشندگی خود را خواهند دید و این کمکها در آینده به آنها بازمیگردد.»
او دربارۀ نقش والدین در افزایش آگاهیهای مالی کودکان توضیح میدهد: «ارزشها و باورهای کودکان دربارۀ پول، در خانه شکل میگیرد. آنها تمام این آموزهها و نگرشها را با خود به جامعه میبرند و در آینده به فرزندان خود میآموزند. باید میان آیندهنگری و پسانداز از یک سو و بخشندگی از سوی دیگر تعادل وجود داشته باشد و نقش پدر و مادرها در ایجاد این تعادل بسیار مهم است. برای مثال، کودکانی را میشناسم که پدر و مادرهایشان فقط به پسانداز فکر میکنند و بخشنده نیستند. آنها حتی گاهی نیازهای اساسی خود و خانواده را نادیده میگیرند. فرزندان در چنین خانوادههایی با احساس ترس در برابر پول بزرگ میشوند و این باور در آنها شکل میگیرد که هیچ گاه ثروتمند نخواهند شد، مگر اینکه همیشه پسانداز و صرفهجویی کنند. بنابراین، نگرش بزرگسالان به پول به کودکان منتقل میشود و تمام ابعاد زندگی آنها را تحت تأثیر قرار میدهد.»
این مطلب را در هفتهنامۀ اطلاعات بورس بخوانید.
هشتگهای مرتبط
سایر عناوین

نظام سرمایهداری بزرگترین مانع بزرگترین مانع آموزش سواد مالی در آمریکاست
روزنامۀ جامجم
مطالب پیشنهادی
-
چطوری پول اسکیت را جور کنم؟
در ازای کمک در کارهای خانه، به بچهها پول بدهید
-
آیا با افزایش سطح تحصیلات پسانداز افزایش پیدا میکند؟
نتایج پژوهش مؤسسۀ تینکفوروارد دربارۀ پسانداز و شمول مالی در ترکیه
-
پنج باور غلط درباره بودجهبندی که نباید باورشان کنید
این باورها، بودجهبندی را ابزاری خشک و سختگیرانه میدانند